30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

30w 3d minggu ni, barang baby dah settle. barang mandi tuala baju lengan pendek/pjg selimut topi dn sarung tgn/kaki barut. pampers. Barang ibu- pad bersalin stoking breast pad bra/seluar dlm bengkung belum kain batik belum jamu2 mmg x amalkan dari ank 1st lagi. semua depand kat mkanan sihat😊. brg bb semua beli baru dn siap basuh n lipat siap2 dlm bakul, ada yg dh stanby dlm bag juga😊..