30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

assalamualaikum,hai mommy semua maaf nak tanya dh msuk 30minggu 6hari ni ad prnah rasa sakit dkt bhgian bwah perut tak lpastu kkdang ad rasa sakit dkt kmaluan.. sbb knp eh jdi sakit tu normal ke ?

3mo ago

xde masalah pon klw nk cuci pakai air panas atau lama.. itu lg bagus sbb bersih, cuma klw takut baju rosak jgn buat, terpulang masing2 sya pernah buat xde ape2 masalah pon kt ank..