30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

saya 30 week.. buat masa ni da sediakan brg baby untuk masuk hospital.. beli baby cott & kerusi untuk susukan baby.. itu pun masih ada yg belum beli lg.. harap sempat beli hujung bulan ni.. sbb kemungkinan saya bersalin awal.. last preggy dlu 32 week.. saya baca komen2 semua beli dkt shopee 🤭 saya pun sama.. senang waktu2 covid ni.. kita pun x bnyak bergerak.. waktu skrg ni jln ckit je da mengah, penat..

2y ago

sya pon 30week3days dh beli bajuu smua persiapan cuma blm cuci je hehe kira² nak cuci dlm 34week mcm tu