30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

alhamdulillah. smlm 30w4d, da siap basuh semua pakaian baby. tunggu nak pack je utk g check in .. moga dipermudahkan semua. bulan ni last duduk rumah sewa, so penat sikit la perut besar mcmni nak berpindah randah. doakan saya ya..

2y ago

saya pun skrg dah 30minggu , tgh starting nk kemas2 brg nk pindah rumah dr pj ke ipoh ... due 5may 2022 nt ...