30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

sy dah 30 week...lepas raya br nak satel brg baby...kena pungah bj baby dlm stor..nak beli pun hanya yg penting n time sambut baby lahir jer...yg lain pakai yg ade jer la...

2y ago

Sama lah kita.. lps raya baru settlekan.. skrg ni hanya baju je yg da beli.. takde pengalaman lg jd suh kakak belikan je hihi