30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

183 Balas

Saya 30w..saya prepare semua awal.. Sebab ank no2 saya gap 7thn..so mmg dh byk bg org.. Sy start beli masa 4bln..byk beli online.. Sebab lg jimat dr beli. Kt mall... Skrg hanya tggal brg pantang saya je. Brg baby dh complete. Nurse pon dh advise suruh siapkan beg utk ke hsptl. Sy dh basuh smua kelengkapan baby.. N dh masuk kan dlm beg..