Alahan Mengandung 6-7minggu

Siapa dekat sini alahan x blh telan nasi dengan bau tumisan bawang. Bau je nk muntah makan nasi je rasa pahit tekak. Peliknye saya ni x blh telan nasi, tapi roti canai cecah kari dhal blh plk telan. 😭Risau anak xde zat bile ibu x mkn nasi 😩

13 Balas

Sma lh...awal2 mgandung smpai lh 4 bulan...nasi x blh masuk, asik muntah je, klau air plk x blh minum air kosong, rsa mual, n bila bau ore goreng2 msty rsa nk mual n pening... Pagi smapi petang sy bayak mkn buah2...mlm bila suami balik kerja dia paksa juga sy mkn nasi wlaupun 2 mulut tp lebihkn sayur n lauk...byakn bsabar ye, cuma je mkn wlaupun sikit, ambl nasi 1 kali shari pun x apa