alahan

normal ke xboleh bau minyak, bahan yg ditumis.. xboleh bau nasi.. bau masakan.. letih sakit belakng.. dri 5minggu kne alahan mcm ni.. skrng dh 7minggu.. dh lama x jamah nasi sbb xboleh masuk lnsung kt tekak.. cuma mkn roti biskut je.. risau la xmkn nasi lama.. bdn pon rse lemahh je 24jam..stiap bngun tdo and sblom tdo wajib muntah dlu bru lega.. bgnun tdo lpas mntah kne trus gi mndi sbb nk gosok gigi.. xboleh makan mnde lain selain mnde yg manis manis.. yg lain bru bau je blom mkn lgi dhh loyaaa kembang tekak.. rasa sgt lapar tu tpi btul btul xboleh..

2 Balas

ya sama ..rsa lapar tu tpi xtau nk mkn apa dh ..suami msk mknan favorit pun loya xboleh bau langsung ..okay lagi awk boleh mkn roti biskut tu..sya boleh mnum nestum je 😭

sama. dah lama x makan nasi . sampai sekarang still muntah & kdg2 lemah je. asyik terbaring je. now dh 13w . harapp cepat la habis fasa muntah ni