xboleh telan nasi

hai ada x di sini yg pregnant tak boleh telan nasi langsung? apa makanan yg sesuai utk mganti kan nasi ya. ikan pn sy xbole bau makan n tgok . ??

2 Balas

Saya roti takboleh. Nasi sometimes okay sometimes kelua balik. Buah jee ok.

4y ago

Sis try buah betik, pear and jambu air. Alhamdulillah okayla pada saya setakat nii.

Sy..tp sy gnti mkn roti

4y ago

Kenyang.makan roti,buah,biskut,salad..preggy anak ke4 skrg alahan nasi.tgk nasi terus loya.kena pandai kc balance makanan.yg penting ada zat utk mommy n baby dlm perut