Alahan ke?

Setiap pagi sejam lepas saya makan zincofer , saya akan muntah . Saya alah dgn ubat atau morning sickness? Saya pun keliru😰 bila saya makan malam ok , cuma pagi akan muntah . Doktor suruh saya makan pagi & malam sbb hb low

25 Balas

sis skrng dh brp minggu? sblm ambik ubat zincofer ni pagi ada muntah x? kalau muntah tu tiba2 je slps strt ambik zincofer maksudnya sis ada alahan dgn zincofer.... next appoinmnt mintak dctr tukar ubat lain..mungkin x sesuai utk sis... ubat kk ni pun try n error jugak....