Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Junie Khoo Yu-Yen, Pakar Runding Klinikal Onkologi

Sesi Tanya Pakar kini kembali lagi dan kali ini kami bawakan kepada anda seorang pakar khas iaitu Dr. Junie Khoo Yu-Yen Pakar Runding Klinikal Onkologi, Beacon Hospital. Tanya segala persoalan anda berkaitan dengan Apa itu Kanser Payudara & Cara Mengesannya di ruangan komen bawah dan semua persoalan akan dijawab oleh pakar kami pada Khamis, 4 Februari 2021 jam 2.30 petang. *NOTA : Segala persoalan diluar topik akan dipadam atau tidak akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Junie Khoo Yu-Yen, Pakar Runding Klinikal Onkologi
33 Balas

hai dokter. saya nak tanya saya mengandung baru 6 minggu. anak first saya umur 2tahun and dia masih bf dgn saya. kalau dia still bf dgn saya ada pape jd ke dengan kandungan saya. saya dah cuba bg mcm2 susu famula tp dy tetap tolak 😌