Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Junie Khoo Yu-Yen, Pakar Runding Klinikal Onkologi

Sesi Tanya Pakar kini kembali lagi dan kali ini kami bawakan kepada anda seorang pakar khas iaitu Dr. Junie Khoo Yu-Yen Pakar Runding Klinikal Onkologi, Beacon Hospital. Tanya segala persoalan anda berkaitan dengan Apa itu Kanser Payudara & Cara Mengesannya di ruangan komen bawah dan semua persoalan akan dijawab oleh pakar kami pada Khamis, 4 Februari 2021 jam 2.30 petang. *NOTA : Segala persoalan diluar topik akan dipadam atau tidak akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Junie Khoo Yu-Yen, Pakar Runding Klinikal Onkologi
33 Balas

hai DR.sy ingin bertanya,sy didapati mengandung 5mggu,tp sy tidak rasa apa2 melain kan kejang d bahagian abdomen jarang2..adakah itu normal? dan scan melalui ultrasound tdak nmpak adakah sy btul2 hamil?

3y ago

alhamdulillah skrg dah 13w . baby dah besarr 😭 seronok tengok hehe