Simptom Dehidrasi

Hi semua! Mana antara simptom di bawah yang anda sedang alami SEKARANG? Kalau ada salah satu yang anda alami, bermakna badan anda kurang air💧Jadinya, minum lah air yang cukup OK!😉 Kongsikan dengan kami simptom yang anda alami di ruangan komen ya!

Simptom Dehidrasi
109 Balas

cepat haus, letih mmm mo minum 1 tangki air laini shari hihi #TAPactiveusers #SupermomTAP

cepat haus dan letih... tp simptom ni mcm sbb asyik dgn kemas brg nk pindah rumah ?

LETIH SAKIT KEPALA DAN PENING KERAP SANGAT-II LETAK MINYAK ANGIN PUN TAK JALAN

semua di atas saya ada alami sekrang kcuali kencing kotor...😉✌

tambah satu....kerap kentut😫... kentut kuat plak tu😑😑

Bibir kering di awal pagi.. Mybe sebb masuk 3rd trimester kot

Bibir kering, cepat Haus, sakit kpla, pening kpla & letih

Sakit kepala....agaknya tidak cukup rehat tak cukup tidur

bibir kering, Letih, cepat haus, pening kepala

Pening kepala , letih dn sakit kepala 😔😔