Simptom Kehamilan Yang Anda Alami

😩 Terlalu banyak perubahan yang ibu hamil akan alami. Tapi, antara 6 simptom teratas ini yang mana satu Mommies kerap alami? Ada yang alami ke enam-enam waktu hamil?

Simptom Kehamilan Yang Anda Alami
51 Balas

kulit kusam . jadi malas nak dresup/maekup.payudara berubah saiz .kerap sakit pinggang . emosi x stabil rasa asyik nak mrah dgn nangis je . time pragnent makan x bnyak . asal makan je muntah . x de selera makan . kalau teringin nak mkan pon tu sikit . pastu makan nak kena ulang ii

Smua Di atas kecuali brown spotting, part suka mengunyah tu tk pyah ckp kt atas tilam pun mau kunyah, bila suami ke kedai pesan suh beli keropok nnti mkan atas tilam, suami pun turut je, biasalh berbadan dua kna turut klau tak dtang lh singa nya nnti, 😂

cepat penat, baru vacuum rumah 5 minit dah penat macam baru lepas jogging. lepas tu sensitif dengan bau, rasa mual je. Mudah rimas dengan suami. Kesian suamiku 😌.

belum dapat merasa lagi... doakan sy mudah mudahan sy dan suami ada rezeki zuriat satu hari nnt... aamiin #ttc2years

🤨😭😳😤 tu belum masuk buat kerja sikit tapi letih yg amat. sy buat on9 biz.nak x nak kena buat juga. 😂

semua kecuali kulit kusam dan gelap tu.. kulit saya pula pucat sja

kulit kusam,kerap sakit pinggang n keputihan tpi xgatal

emosi tak stabil tapi kena pandai kawal perasaan 🥲

Ank no1 dan no2 kulit kusam Ank no3 suka mengunyah

semua diatas kecuali keputihan stay brown spotting

2y ago

Hampir semua kecuali keputihn