Mana Satu Simptom Kehamilan Yang Anda Alami?

Mommies, antara senarai simptom kehamilan di bawah yang mana anda sedang/pernah alami waktu hamil?🤰🏻 😢 Ada yang alami kesemua sekali? Jom kongsikan dengan kami pada ruangan komen di bawah!

Mana Satu Simptom Kehamilan Yang Anda Alami?
88 Balas

semua yang di atas . takde yang terkecuali . hahahaha but best jea . just enjoy selagi diberi peluang . sebab ramai lagi yang masih takde peluang untuk rase ape yang kita rase sekarang . alhamdulillah . 🤭😃

payu dara menegang, sakit tulang pinggul (belah kiri aje), pedih ulu hati (smpai xleh tdo tgh2 mlm dok bt angin smpai sesak nafas), kepanasan dan sakit kepala. Semoga kita semua kuat!

kerap kencing kepanasan yg melampau pedih ulu hati ni je masa mengandung , anak pertama semuanya dipermudahkan , 9bulan masih boleh main bola tampar dgn badminton hahahahah ...

Mula-mula rasa payudara berdenyut..makin meningkat minggu kehamilan, dah rasa pening kepala, loya/muntah, kembung perut walau dah makn dan paling tak boleh tahan, pedih ulu hati

semua tgh rasa skg ni.. nak jln pon sakitnye x terkata.. xtahu nk hadap mse bsalin nanti.. anak first elok je smp bsalin.. kali ni lain mcm sakit sana sini.. bertabah laa

Kerap kencing, sakit tulang pinggul bila duduk nak berdiri dan payudara menegang kadang2. Lain alhamdulillah, masih terkawal 😊 Enjoy the pregnancy journey ❤️

Sakit pinggang Pedih ulu hati Kerap kencing Kepanasan Tulang pinggul sakit Bengkak kaki tu hujung2 nak bersalin.. Kenangan semua. ❤️

payudara menegang betis kejang start dari 7 bulan kerap kencing bengkak kaki start dari 7 bulan pedih ulu Hari kepanasan

nak tanya klau pening kepala mula2 dari belakang leher naik kepala pastu stu kepala sakit dan najis cair tu normal ke?

Payudara menegang Loya/muntah Pening kepala Pedih ulu ati setiap hari Tulang pinggul belah kanan sakit Sakit pinggang