SIMPTOM PENYAKIT ANGIN YANG SEMUA PERLU TAHU!

Pernah atau tidak anda merasakan badan mudah masuk angin? Rasa lemau tepu secara tiba-tiba? Atau selepas makan ingin muntah? Ini antara simptom-simptom secara fizikal yang selalunya kita alami jika mengalami penyakit angin. Tapi, tahukah anda bahawa ada lebih 10 simptom penyakit angin lagi yang anda tidak sedar? Jom baca simptom lain di bawah. *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

SIMPTOM PENYAKIT ANGIN YANG SEMUA PERLU TAHU!
4 Balas

Haa... hari ni saya rasa lemah, tak jadi riadah pagi tadi. 😔kaki rasa tak kuat. Jadi, saya banyakkan bedrest. sarapan pun tak selera sbb rasa nk keluar angin di mulut tapi tak keluar. alhamdulillah mkn tenghari td ada selera mkn. ni dh 3 hari rasa sakit tengkuk, belikat dan bahu 😫 . nak berurut dgn tukang urut/ bekam, ramai tak terima sbb 1st trimester lg. buat streching sikit2 la utk bg release dan letak minyak but-but.

3y ago

@TAP & @Denna Jane Jane, terima kasih bg tips bermanfaat 😊

❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻

Harap cepat sembuh

Sakit belakang