Ayah Saya Seorang Yang..........

Hi semua! Kalau sebut nama 'Ayah' ni, orang mesti akan cakap garang. Tapi ayah Min memang garang hehe😠😂 Ayah anda semua macam mana? Kongsikan SATU PERKATAAN untuk menggambarkan ayah anda di ruangan komen!

Ayah Saya Seorang Yang..........
127 Balas

ayah..."cinta lelaki teragung" 17tahun masih setia dgn cinta arwah mak wlwpun mak dah kembali di sisi penciptaNya...satu perkataan buat ayah...ayah memang lelaki yg terbaik...Sayang ayah dunia&akhirat❤️

Penyayang (dia xtunjuk tp bila kita pun dh meningkat usia ni, kita tahu sikap dia tu. Dia sentiasa ambil dan hantar pergi ke mna2 smp saya dh kerja walaupun sy boleh je pegi sdri.. )

Abah kandung sy dah meninggal waktu sy umur 3 tahun, tapi sy ada abah tiri. Sukar nak gambarkan abah tiri sy mcm mna. Kurang cakap,tapi sekali bg ayat terkesan🤭

Penyabar dan penyayang, sbb balik keje je ank2 trus terjah, panjat2 badan dia layan kan je😆😆😆, susah nk marah tp bila skali pandang ank2 takut😉😉

Tabah.. terima kasih ayahh 😢 sbb tabah dr segala sudut.. tanggungjawab, didikan, beri nafkah semua tu dihadapi dgn tabah.. #Iloveudad

Penyayang dan penyabar sgt. Dh dkt setahun lebih xjumpa. Pregnant ni nak sgt jumpa. Rindu sgt2. Tpi xberkesempatan. Duduk jauh. 😭

Garang tp sy sgt secure dibwh kasih syg arwah.. Hr ni 18hb jun, genap 14thun bapak sy mniggal.. Alfatihah buatmu bapakku syg.

Saya tkda ayah..😊 Tpi mak sya adlah sgle2 nya buat sya! Dia la mak dia juga la ayh pd sya...i love you mom! 🤗♥️

Arwah ayah sy seorg yg penyayang... Emm.. miss him damn much..al- fatihah..❤

Ayah saya seorang yang pendiam mcm saya ... 'orang sayang ayah' ♥️