Aktiviti Bersama Ayah Sewaktu Kecil

Hi semua! Waktu kecil, aktiviti apa yang anda selalu lakukan bersama ayah anda? Kalau min, min selalu main layang-layang waktu petang 🪁 hehehe 🙂 Anda pula bagaimana? Kongsikan dengan kami aktiviti anda dengan ayah anda di ruangan komen, OK!

Aktiviti Bersama Ayah Sewaktu Kecil
57 Balas

Saya slalu ikut abah gi keje.. abah keje kat airport. Jd slalu ikut dan duduk kt tmpt menunggu. Slalu jupe artis dlu2.. yg paling best jupe shila majid. Sbb dia duk sebelah kerusi dN borak2. Dlu2 xpandai minta autograph.. haha.. Pastu slalu tolong abah kat kebun.. tlg cabut daun2 kuning ke atau tlg tarik dahan2 pokok atau pelepah2 yg abah potong untuk dibakar plak.. abah suka trim pokok2 dia..

Tiada.. Sbb ibu dan ayah cerai masa tu dlm usia 3@4 thun .. Wife ayah x terima kita 😂 😂 Ibu pula masa tu x kerja x dpt nak jaga kita.. So atok dan arwah nenek yg besar kan dan sekolah kan kita walaupun sampai darjah 6 je mmpu bersyukur sgt.. Bila duduk sdri kdg rasa sedih x sempat Bgi Apa2 pada arwah nenek.. Semoga atok sy sehat selalu..

Seblm pegi sekolah,mesti sarapan dgn bak dulu dkt kedai mkn, lps Tu bak ltk air dlm piring kecil sbab air Tu panas. Memori terindah🥰🥰 Skrg dh dewasa pun sama, sbelum pegi keje sarapan dulu dgn bak dkt kedai makan, kalau bak dtg rumah. love bak( panggilan ayah)😘😘😘

Tolong ayah bertukang😆😆✌..main badminton dgn ayah...kalau nk cerita byk sgt2.....emm..i'm really miss him damn much..and also all the moment that i have with him...#rindupalingsakitadalahrindupadaygtelahpergiselamanya

rindu arwah ayah , arwah ayah mnggal 3/4/2020 . musim pkp . hnya knangan dan gmbar dpt mngubati kerinduan hati ini 😢 smga ayahda tajudin bin awang bong tenang disana 😢😢😢

Ayah hantar jemput pergi sekolah naik motor .. Sampai sekolah menengah ayah hantar jemput pergi sekolah. Rindu sgt zaman kanak2... 😭. Moga ayah kita sentiasa dlmindungan Allah ..

Suka berkebun, tolong tanam serai, siang serai untuk jual dekat pasar (as part time kerja), tanam pokok sayur2an dan buah untuk makan sendiri.

Terlalu byk ilmu yg abah ajarkan... Saya anak pmpuan dan ank lelaki bagi abah... tak pasal2 anak dia jadi terlalu berdikari.

mengaji setiap pagi sebelum belajar dan selepas Maghrib.. pastu hujung minggu pi taman, main basikal, badminton.. childhood memories~

Hafal sifir, ajar naik basikal, ajar buat tabung guna buluh, ajar main wau, bawa ke taman permainan..😄😆