Apa perkataan terakhir anda tadi sebagai ibu ayah?

Haaah apa agaknya perkataan terakhir anda tadi ya pada anak anda? Jom letak di ruangan komen bawah berserta hashtag (#)😏 Min punya #jangankacauadik al-maklumlah anak dua ni memang sorang suka mengacau je kerja dia😂

Apa perkataan terakhir anda tadi sebagai ibu ayah?
105 Balas

#keluarkansemuakucing5sebelumtidur klu dh 3hari straght kucing tido dlm rumah, hari ke4 kucing kena tido luar. klu tak.... ada la sekor yg terlepas mmbuang dlm rumah.anak2 24jam nk kepit je ngn kucing5 dorg.

#tepok amai amai belalang kupu kupu tido lah adik tido lah sayang . so dua dua dh tido . kena nyanyi baru mereka tido . alaa macam anak mamababa

#alongjangandukungadkntyjatoh alah alah alahh sejak2 adk besa. .nk mndukung je kejee. .yg adk pon sronk ade prgdok bwk ke hulir ke hilir 😅

#haakanmakdahcakaptadijanganmasukdalamloyangtunantijatuhlantailicin lepas tu dia dh nangis beria..mntk susu..trus tdo..hahadeii😂😂✌

#okay2manabagisusudulu sis dlm pantang. baby super clingy tanak tdo sdri. nk tdo atas dukung. nanges je keje. hari ni je. slalu okay

4y ago

*mama

#jgnmaindenganmakanan... sbb dia pun nk join berbuka 🤣🤣

#jangan main mcam tu, klau kna orang hbs nanti org marah!

#Adik, mengantukkan. Dah penat main,. Napping time iyee~

#anakibujangantidurlambatesokbangunsahur

pergi gosok Gigi terus masuk tidur😀