3 Perkataan Pertama, Gambaran Ayah Anda

Selamat Hari Bapa! 3 perkataan pertama yang anda lihat dan nampak mengambarkan ayah anda👨🏻👴🏻Apa perkataan pertama yang anda jumpa? Admin jumpa GARANG! 😬 Kongsi jawapan yang anda dapat dengan kami di ruangan komen di bawah OK!

3 Perkataan Pertama, Gambaran Ayah Anda
468 Balas

ayah hero saya..ayah saya hero saya dari kecil sampailah dia serahkan sepenuhnya saya kpd suami..ayahlah hero dan suri buat saya sbb mak pergi dulu sedangkan kami masih perlukan mak..xakan dilupa ayah teman interview siap berdoa sblm ditemuduga Allhamdulilah rezeki dapat kerja berkat doa dari ayah wlwpun sudah patah sebelah sayap doa dari seorang emak..12tahun dah kerja jasa dan pengorbanan ayah temankan dari saat interview naik kereta api, sampailah lapor diri sewa kereta berjalan kaki dari tempat parking MMG jauh sbb masa tu intake' paling ramai berjalan kaki ke LLM..Bila dah senang xakan pernah lupakan ayah selagi nyawa dikandung badan..

Hero Kuat Penyayang Ayg hero dihati kami 7beradik dan hero dimata arwah mak..Ayah adalah 1 dlm seribu setia dgn janji dan cinta ayah buat mak masih kekal wlwpun 16tahun mak dah pergi ayah setia kepusara mak tanpa mencari pengganti bagi mak...Semoga ayah sentiasa sihat dan dilindungi oleh Allah S.W.T terima kasih jaga kami anak2 terutama dlm pantang syg anak2 kami(cucuayah) tanpa jurang perbezaan..Sayang ayah sampai ke syurga🥰

Kuat Baik Sabar penyayang Kelakar HERO..maaf saya xboleh pilih hanya 3..kerana itulah bapa saya..Kalau di beri pilihan 1...Hanya 1 perkataan Sahaja utk bapa saya adalah seorg bapa yang TERBAIK dlm hidup saya utk selama2nya...

FIRST nmpk BENGIS ye ade mase die bengis, then sy nmpk kelakar, ayah seorg yg lucu orgnye tapi die tk tunjuk, kemudian garang, garang bertempat... sekian

Tegas bengis kuat... Ni 1st 3 words... Sbnrnya ayah lembut dlm tegas... Murah senyuman... Baik hatinya... Pemurah.... ❤️

Kuat, sabar, hero.. Merindui ayahanda yg telah prgi bt slama2nya😭😭😭11/3/2020 prginya tiada gnti.. AL-FATIHAH

Hero, sabar, berani..🥰😘My 1st hero forever..Al-Fatihah😢Always remember u...😘😘Teramat sayangkan ayah...

hero ,baik ,sabar , alfatihah buat ayah....Almarhum daud bin ibrahim...perginya 3-6-2021...😭

HERO KUAT BAIK. arwah ayah saya mmg mempunyai ciri2 tersebut. Moga arwah tenang disana

hero,kuat , garang, bengis, kelakar, baik, seronok, sabar, penyayang, berani, ceria,