Mesti ada satu jenis makanan tu...

Hi semua selamat tengah hari🥰 Makan apa tu hari ni😋 Min tahu mesti ada at least satu jenis makanan yang kita tak suka tapi orang lain suka sangat kan😏 Jom cuba share dekat bawah apa makanan tu🍛

Mesti ada satu jenis makanan tu...
36 Balas

terung petai n kerdas..sbb pnh try mkn..tp xleh nk telan ...😂✌dorg kata sedap tp tula..dr kcik smpai dh jd mak org pnh try n error msih xblh nk mkn.leh tlg mskkn je..mknnye idak..😅😅✌sbb sonok tgk husband makan..tgk2 awok xleh plak nk mkn..hew3.. 😅😅😂✌

kalo buah.. durian.. kalo makanan... mee kari.. 👎👎

Takde 😅😅😅. Dilemma food lovers

Aiskrim mcd sea salted.

nasi kerabu

hati #TAPSupermoms

Durian, budu, ulam

durian

Seaweed🤢🤮

Jering, kerdas