Siapa suka minum air teh?

Hi good morning, selamat pagi semua kesayangan min🌞 Hari ni hari teh panas sedunia 🍵 Mesti ramai suka minum teh kan? 😋 Teh ni macam sinonim sangat dengan orang malaysia kan😆 Haah korang suka minum teh mana satu? Min suka sangat teh bunga krisantimum tu🥰

Siapa suka minum air teh?
113 Balas

pregnant dulu2 suka teh tarik. kalini tukar mood minum teh bunga. mudah skrg dah ada yg simple macam supercube. bubuh dlm gelas tuang air panas kacau siap! mmg sdap. pakai gula molases jadi tak lah risau sangkut gdm. rasa laicikang. boleh ganti cafiien masa pregnant. selalu sgt hb low. supercube ade perasa red dates& goji berry. sesuai utk sy yg selalu hb low. bantu naikkan hb. yg nak cuba jugak boleh pm sy. 0192361694. sy jual sy minum. sbb sangat berkhasiat!

saya jarakkan masa minum teh selepas amik vitamin prenatal sebab kafein akan mengganggu penyerapan iron & nutrien lain. kalau minum teh susu pun saya x bagi pekat sgt, asalkan ada rasa pun dah ok

sepanjang mengandung Saya tak minum air teh ,kopi , doc cakap 2 jam sebelum atau selepas makan je elak kan minum... tapi saya tak minum langsung ... hb tak turun2 jugak...😅😅

Teh tarik.. Tp skrg xleh minum.. klu dah gian sgt baru wat secawan tu pun kurang manis.. sbb GDM on diet.. now dah 35w 3days.

buat masa ni suka teh jasmine & black tea strawberry dari ahmad tea 👍 very recommend

Teh tarik dan teh chai😘💕💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

None of these. Saya suka teh O limau suam kurang manis. 😋

sejak pregnant ni,mmg xsentuh langsung teh dgn kopi

More to coffee rather than tea.. but both i like

suke tea hijau dan tea bunga...nyum3. 😋❤️