Botol susu mana pilihan anda?

Selamat pagi semua pengguna yang dikasihi🥰 Dulu sebelum min kahwin kan, min suka sangat tengok anak sedara pakai botol susu☺️ Tapi bila dah ada anak sendiri, min lebih suka jenis😄, tapi mampu beli yang😊 je haha. Korang pulak suka yang mana satu?

Botol susu mana pilihan anda?
91 Balas

penah dpt free botol susu plastik cm bear ms bli product cm bear..tp ank xnk guna botol susu😅😅😅jenuh ajar nyusu pkai botol sbb xlm lg nk umo 2 tahun dh..tp dia xnk..msih nk mengempeng lg..hehe😅😅✌

Botol susu kaca. Dr ank 1st 2nd 3rd dan skrg 4th. Sennag nak basuh, xperlu tukar 6bln 1x sbb pandai jaga, brtahan smpai 1tahun.puting je kerap tukar.

3y ago

botol susu plastic

saya dah beli silikon kaca plastik , anak tetap tak nak menyusu dlm botol susu tepung pun dia taklah bole terima , susu badan ja

Avent(jenis PA) dan Pigeon(jenis PPSU) sbb tahan lebih lama,botol pun nampak cantik jer😅

Avent kot tapi apa beza? Sebab dia kaca dgn plastik? Bukan ketahanan susu? Maaf saya newbie

3y ago

Oh ok faham. Baru tahu. Terima kasih atas ilmu yg diberikan

Plastic ja.. Byk dh yg BPA Free skrg ni.. Kaca kang pecah naya ja...😂

tak tahu sebab tak pernah tapi boleh tahu tak botol mana yg sesuai kita guna .

3y ago

Yes betul sngt putinh yng penting

pigeon wide neck ppsu.. dari dulu guna ni..dr anak pertama

Plastik PPSU Mam.. ✌️ #TAPSupermoms #TAPActiveusers

plastic je..sbb dh byk BPA FREE skrg ni..😁