Pilih hanya 1 jenis sahaja....

Mesti ramai pengguna komuniti TAP ni suka makan pedas kan😋 Ada tak yang macam min, tak boleh makan nasi tak ada sambal😅 Kadang rasa tak lengkap je menu tu🤭 Jom pilih 1 sahaja sambal yang anda suka untuk teruskan kehidupan😏 Komen bawah ya, nak tengok sikit siapa lagi ramai penggemar sambal-sambal ni😍

Pilih hanya 1 jenis sahaja....
452 Balas

hye mummy maaf tnya di sni.. ada kh mummy² d sni mnum obat batuk.. ank full bf.. smlm sy ada mnum obat btuk sbab x than sngat dgn batuk yg kuat.. n sy x trfkir yg ank sy fully bf.. slepas mnum bru sy ingat blh ka mnum obat batuk tu atau tdk 😭 bhaya x utk ank bf baby 2month

pergh..dua2 sedap min😋😋😋dua2 feberet..cicah smbal belacan dgn kuih cekodok goreng tepung..perghh..dap ya amat.....nikmat dia xterkata sedap nye..hehehee..tp since ada gerd ni...mkn2 pedas dh start kurangkan...

Sy semua sambal..belacan,tempoyak,gesek,budu,cencaluk,pelam...aduhh tengok gambar pun boleh rs lapar...😂😄

Sambal Jelantak Setan.. Of course.. Sambal generasi keluarga turun temurun tanpa guna belacan

4y ago

itu lah klau tgh prgnt ni mmg kena elak la mkn pedas2..kena thn dlu la hihi

Sambal belacan, tapi sebelum hamil, sekarang tengah hamil bau nya pun dah nak muntah 🙁

sama .. tak lengkap rasanya kalau makan tanpa sambal 😂sambal belacan best😋

SAMBAL BELACAN 😋 tanpa sambal belacan ibarat makan nasi xdak rasa 😆😆

sambal belacan,nak nangis klu xde sambal belacan time makan nasi campur

Both suka. Tp paling fav sambal budu la. Uish kecur air liur pulak 😅

skrg ni prgnant lngsung x bole mkn pedas n masam2.. jd gastrik truk..