Tart Telur kesukaan anda yang mana?

Hi selamat pagi semua🥰 Antara dua jenis tart telur ni kan... Tart telur yang mana satu pilihan anda ya?🤤 Min paling suka kiri tu, sebab klasik sikit rasa dia😍 Jom kongsikan pilihan korang di bawah😉👇

Tart Telur kesukaan anda yang mana?
236 Balas

portugis egg tart. sejak saya kerja di bakers cottage, saya selalu makan. tak boleh tahan aroma dari oven waktu kerja tu. nyam2.. sedap makan waktu panas2. 😜

Portugis! 🤤 bahaya post ni. Boleh trigger utk mengidam. Tak pasal2 kena keluar cari tart nanti...

dua2 sedap...kalau yg kiri masuk peti ais dulu lepas tu mkn lagi sedap

TART TELUR PORTUGIS..msti somi akn bli stiap sbulan skli bla gji..😋

tart portugis menjadi pilihan.. sedapnya terliur pulak😅🤣

Portugis style, rse burnt tu sedapp #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Lagi suka portuguese egg tart sbb sy xsuka kulit dia tu hancur2..

Tart telur portugis tu nampak sedap 😍

Dua dua makan paling suka yg belah kiri

tart telur asli kegemaran saya pl ni