Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!

Min tahu 'fast food' tu kurang bagus untuk ibu hamil sebenarnya😌 Tapi min yakin mesti ada yang jenis curi-curi makan atau memang makan je dengan bacaan 'bismillah' sebelum makan 'fast food' macam min kan😆 Haaah apa makanan 'fast food' kegemaran mommies waktu hamil dulu? Jom lah kita share stories dekat bawah 😘 Min dulu suka sangat makan KFC lah😂

Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!
164 Balas

prgnt thun lps... time bulan puase, tiap hr mngidam ayam kfc... x prnh jemu nk mkn...smpaikn en hsbd trpksa bgkus ayam kfc wktu tghari di bulan ramadhan....tpi preggy x lma... usia kndungan 7 bulan, bby mninggal dlm perut... smpai skrg, bila pandang kfc,menitis air mata...

Tk tau lak baby nk klua da. Sblm due sempat makan ayam goreng spicy mcd. Mmg favourite. Slalu makan seketul kenyang tp tk sangka aritu boleh habes kan 2 ketul. Rupa nya mlm tu baby nk klua. Alhamdulillah pkul 2.50 pagi baby selamat keluar ☺️

sebelum pregnant tak minat fast food, suka makan makanan sihat je. suddenly masa pregnant start craving makan fast food 😫 tp tak selalu makan la jarang2 je. tapi tu la, lps makan guilty.. 😐

saya suka sgt mkn fast food...megi la..air gas😅dh la Ada gdm ..bru ni Nek berat byk sgt..kena cek bp dua hri skli😂jenuh la p klinik ..dh la xleh tggai ank sulung KT rmh,usung la skli...

yg lain xnk ... tp pntang klau nmpak kentang putar kfc..nk mkn tu je..yg lain husband mkan..boleh merajok klau husband mintak..bg sesudu je..hahahahah...

sebelum preggy mmg kuat mkan mcd.. ap2 sikit msti nk cri mcd, skrg tgh pregnant kna kwal sikit la, jd la sebulan skali dpt merasa

sblm ni mmg xsuka dn x beli macD...tpi msa preggy ni asyik beli macD sja..😰😰 terutama french fries n burger macD...

Sjak pregnant , Rasa suke makan fast food. Keropok KFC mcd 😌😌😌 kdg2 trpaksa control sebab tahu xelok untuk baby

Kurang la, td bru pas mkn kfc sbb kdai byk xbukk ahad ni, mls nk msk, tgh mkn y kt dlm ni boleh bejoget2 pulak🤣🤣

haha mmg suka.siap kena sorok2 order dari husband. mkn sorg2 tak share dgn anak pon. mekdi kepsi..emm sdpnyaa