Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

kenal bulan 3/2008 nikah bulan 11/2008 anak sulong bulan 8/2009 anak no 2 bulan 12/2012 sekarang dah 13thun kenal dgn suami

12 tahun perkenalan ❤️ 2009 kenal. 2013 tunang. 2016 kahwin . Skrng da genap usia 5 tahun lebih perkahwinan ❤️

Kenal 2017 Sudah 4tahun kenal.. 💞 semoga hubungan kami suami isteri berkekalan hingga maut memisahkan. aamin..

tahun ni genab 5 tahun kenal dgn suami dan setahun jadi suami isteri sy kenal dari 2017 time tuh sy form 5 hihiii

Mac 2017 kenal. Dec 2019 tunang. Mei 2020 nikah. April 2021 dpt anak sulung. Alhamdulillah. Total dah 4 thn kenal

thn ke 7...lps lahirnya baby sbulan lg ni akan bawa haluan masing2.. doakan sy dpermudahkan segala urusan😄

knl x lme🤭🤭🤗. .dlm 2 bln knl tros tunang. .dlm sthun da kawen ..alhamdulillah 7tahun da pknalan😍

tahun ke 7 perkenalan dengan suami 1tahun perkenalan terus kahwin Alhamdulillah dah 6tahun usia perkahwinan

14tahun pkenalan,14 tahun bcinta,6 tahun pkawinan... bkenalan dan bcinta masa d tingkatan 2 lg... 🤭🤭

kenal 22/11 /2016 sekarang 28/1/2022 dlm 7 tahun ... ak pertama lahir 18.12.2018 ak kdua 6minggu 3hari