tanda awal mengandung

hi semua... nak tanya lah. mase memula mengandung.. mommies sume tau cmne.. pastu spotting ngn rase loya2 mane yg rase dlu Dan mse cek mse tu dah bpe minggu.. tq yg tolong jawab.

60 Balas

sy perut cramp ngan sakit pinggang. masa tu belum delayed period lagi,check upt naik samar double line. sy tunggu delayed 1hari period,test lagi,dah terang hehe. tgok2 baru 4weeks,start xde selera mkn. loya2.perut cramp dari mula2 pregy sampai sekarang

3y ago

ouhhh yekeee . ni result sy pg td sis . mudahmudahan ade laa rezeki . selama nak 2 taun ni , tk pernahh naikk line walau samar ii . hsbnd suruh tggu lg seminggu . klau result sama . Alhamdulillah rezeki . terima kasih sis utk nasihat & semangad