simptom yg x pernah rase mse pregnant yg lepas2..

Salam semua, 1st time post cni... sy skrg pregnant anak ke3, tp badan rse lain mcm sgt.. berdiri sekejap dah mula rse nk pitam, klu tahankan diri tu bleh muntah2 smpi menggigil..kadang2 mse tido pon rse kepala ni berpusing n jntung berdebar2 kuat, buat keje ckit2 pon jantung berdebar kuat..mengandung yg sblum ni x pernah rase mcm ni.. bleh sy thu ke knpe...?? anak last 1y6m...

2 Balas

Sama kta sis..sy pn pregnant anak ke3...tpy badan aduh penat ...mkn pn jarang..asyik nak tdo je..klw berdiri pn kjp dah nmpk gelap..dlu anak² yg lain tdk mcm ni alahan sy..ni teruk btl..😀

Symptom Preggy nie lain3 xsma yg dlu2 kte preggy..Mngkin sis dpt alhn preggy yg truk sikit dri yg lpas2...Mnta smga baik2 smuanya