Morning Sickness: Makanan Untuk Redakan Gejala Mabuk Hamil

Benda pertama yang kebiasaannya ibu hamil lalui adalah morning sickness. Ada sahaja mommies yang tidak mengalaminya, tapi untuk mereka yang struggle dengan mabuk hamil, anda boleh cuba makanan seperti berikut >>

Morning Sickness: Makanan Untuk Redakan Gejala Mabuk Hamil
12 Balas

apa yg slalu Saya buat pagi2 sebelum bangun dr tempat tidur..Saya Akan pastikan yg Saya Akan mkn at least sekeping biskut butter cracker sebelum bgun dr katil.. Hal Ni Akan kurangkan morning sickness Saya pagi2... cubalah...🤗🤗

sampai sekarang dah masuk 8 bulan, setiap kali pagi pagi bangun gosok gigi mesti muntah . Kalau waktu gosok gigi nak tidur tu tak muntah

2w ago

saya pun selalu muntah bila gosok gigi ..skrg dh 9 bulan..masih ada lagi muntah cumanya bukan sebab mabok2 hamil tp angin..jenis badan berangin ni tak boleh silap makan sikit.. mulalah mual2... pastu kena muntah baru lega.... sabarlah...sebulan je lg...😂

Pagi2 sy makan tembikai, tembikai bagus utk kurangkan morning sickness

tak tahu nk mkn apa 😢 smpai muntah drh sbb perut kosong ..

sy mkn kekacang.. buah2 kering..biskut cracker

Babuk kereta macm mana pulk

ikm.. . nnnn

👍🏻

Buah buahan

👌🏻