brestfeed dalam fasa mengandung

Hi momies nk tanya,ada sesiapa tak yg sedang direct brestfeed ank dlm mse yg sama sedang preggy?boleh share pengalaman,sayA nk tau selamat ke brestfeed ank mse dlm fasa preggy,,ank saya sekrg 1y5m sebenarnya tak jangka pun boleh preggy seawal ni..hrap ada yg sudi share pngalaman tq for the respond mummy",)

1 Balas

Boleh je sis. Doc kata takda kena mengena pun dgn baby dlm perut. Anak dpt nutrien dr susu ibu, baby dpt nutrien dr uri. Jadi, selagi tak memudaratkan okay je.

4y ago

Alhamdulillah lega dgr tq sis =)