Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?

Hi semua mommies komuniti TAP🥰 Waktu mengandung dulu/sekarang, mommies lebih suka makan makanan yang mana satu ya?🤤 Makan makanan kiri tu pon sedap tapi tu lah mesti ramai takut nak makan waktu mengandung kan😅

Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?
1427 Balas

manis dan pedas 😂 kalau boleh ari2 nak makan benda yg bercheese

suka manis and paling suka cheese also susu dutch lady full cream

makanan manis 🥰 tapi amek wktu siang je , malam mnm air masak

manis.. bersinar2🤩 mata nampak makanan manis.. berliur.. 🤤

Awal kandungan suka mkn pedas..tpi skrg yg manis2 mcm coklat...

makanan manis, makanan pedas x lalu makan banyak pedih ulu hati

Duaduaaa heheh.. Tp trimester ketiga tu lah kek jerr memanjang

dua². masam kurang... padahal before preggy suka Makan masam.

dua2 kegemaran.. tp trpaksa kontrol sebb takut memudaratkan...

Awal pregnant makanan pedas tp dh 30w+ suka makanan manis 😁