Hai, nak tanya..waktu mengandung mommies semua suka makan biskut apa ya?.

15 Balas

biskut coklat😋 saya buat stok lagi sebab klu mlm mesti saya mencari-cari apa yg mau d mkn jadi senang buat stok la

4y ago

wahh, sedap tuu.. tq sis 😊

Masa awal haritu sy suka mkn biskut kering cicah milo. Pastu biskut famous amous. Pastu kitkat. Melampau 😂

Saya suka makan semua jenis biskut 😋. Biskut hupseng kosong pun sedap. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

biskut semperit susu.😂 dlu preggy 4-5 bulan. masa raya. nk dkt raya tapau 3 bekas biskut tu.

3y ago

Same ngan saya suke suke semperit susu 😋

saya suka makan biskut kering cicah dengan milo mmmsedapnyaa

3y ago

biskut vegetable

tidak suka makan biskut

Biskut hapseng cap pingpong

Biskut bijan 😆😆😆

biskut kosong ja sis 😊

suka biskut kosong