Makanan apa ya ni?

Pssst~ Siapa sini suka makan macam min ya? 😆 Dulu waktu min mengandung, selalu sangat makan ni tau. Sebab murah & sedap😅 Haaah kalau suka, agaknya gambar makanan apa ya dekat bawah ni? 😋

Makanan apa ya ni?
629 Balas

nasi ayam 🤭 saya ni baru 9w4d tp dah tak boleh makan nasi langsung. dulu sblm pregnant, nasi jela yg selalu mkn. Skrg ni pening nk mikir makan apa hari2. Laksa penang jelah fav. mee goreng ke kueh teow ke mee kari ke kurengg.. jadi xtau nk mkn apa 😭😭

2y ago

aku pula suka sgt makan nasi buat masa ne takut juga kadang banyak sangat makan nasi😅

Haha.. sama! Lg2 chicken rice shop.. tu pn mkn seminggu skali sbb crs mahal sikit.. hari biasa cari nasi ayam biasa yg 5-6 ngget punya.. sedaaaaaaapppp

nasi ayam..sedapnya kalau dapat makan. mengandung kali kedua semua mskn berasaskan bawang x boleh makan. bau pon dh loya 😭😭😭

nasi ayam . tp skrg ni x suka mkn ayam dh . makan nasi je. ayam tu ambil paling kecik ataupon cuit sikit ajer ...

kita MMG gemar sngt sblm mengandung. dah mengandung ni tak suka .umm kembang2 tekak bau pon dok leh..😢

nasi ayam. tapi kalau sebut masa skrg. mmg tak boleh. rasa nak muntah . nak nak bila perut dah full 😅

nasi ayam..... 11w2d bru da slra mkn nsi ,tpi aym msih smpai skrg x suka mkn ...😅

Nasi ayam.. Msa awal pregnant smpai dh 38 weeks mmg suka mkn nasi ayam 😍😍😍

Nasi Ayam... 🙋paling suka mkn masa prgnt ank no 3.. klu boleh hari2😂

nasi ayam🥰

2y ago

nasi ayam