Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?

Hi semua mommies komuniti TAP🥰 Waktu mengandung dulu/sekarang, mommies lebih suka makan makanan yang mana satu ya?🤤 Makan makanan kiri tu pon sedap tapi tu lah mesti ramai takut nak makan waktu mengandung kan😅

Ibu, waktu mengandung suka makan yang mana?
1427 Balas

Pedas,n msam..skrg dkt² due ska mnis² plak..xska lgsung pdas n msam😅

dua dua suka 😍 kalau yg pedas tu husband mesti bg makan sikit je haha

sy sebelum ni suka mkn pedas2 yg ni mengandung ke 4 tapi suka mkn manis2

makanan pedas .makan manis memang tak boleh nak makan langsung

Dua2 la suka mkn pling nk pn mknan manis klau pedas hak yg sdp2 je 😁

pedas.. kali kdua prgnant ni x suka sgt manis. x mcm yg prtama kali.

masa first suke makan manis, now takde yg selera. mkn je mne ade 🤣

masam... kalau makan yg manis² tekak mesti rsa nk muntah.. :-)

Mula2 makanan pedas , dah 3rd trimester suka makanan manis pulak 😁

Pedas. Tapi lepas deliver sebab nak jaga susu terus tak makan pedas