Siapa pernah macam ni?

Hi semua 🤗 Min kan selalu sangat dalam situasi macam ni tau😥 Waktu nak suap makan masuk dalam mulut, time tu lah baby min nak menyusu jugak😟 Jadinya macam tu lah mommies😩 Siapa pernah macam ni? Ke min sorang je🤔😓😫

Siapa pernah macam ni?
85 Balas

Saya🙋.. Bru je nk mkn msuk mknan dlm mulut mse tu la ank dtg mntak nk mnyusu..kdg2 kalau Bru nk mula nk msk ank dtg nangis2 smbil garu2 kepala tnjuk Tanda nk tido la nk susu pdhal bile da bgi susu xde pun nk tido atau mnyusu sgt..hehehe aish sabar je la dgn bnyk akalnya🤭😁🤣