Kalau lelaki macam ni, perempuan macam mana?🤔

Min selalu dengar orang kata ni tau😶 Tapi tu lah, terfikir jugak ya hmm... Kalau perempuan selalu buat apa?🤨 Duduk rumah jugak ke? Makan? Menangis? Menangis tu macam min je 🤧 haha

Kalau lelaki macam ni, perempuan macam mana?🤔
283 Balas

kalau stress suke nk g tgk laut😂😂😂✌memndngkn skrng musim c.ovid... kne stay at home..jd duk umh buat sesi buat kek bg ilang stress..shopping online..😜..xpn menjhit buat bju or sluar ank ke..hehhee..lepas tu br lega..hehe...pling last klu smua tu buat still rs stress..jln penyelesaian terakhir adalah tido..hehe😆😆😂✌

klu sya stress sya duduk tepi ruma seorng2 lepas tu marah2 sendiri sambil bawa makanan 😂😂😂😂😂 habis je makanan sya , tambah lagi sya marah smpai la sya rasa penat baru sya masuk pujuk diri sendiri je tdur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Menjerit sekuat hati, lepastu nangis lepastu istighfar jap, lepastu mandi lepastu basuh bilik air, lepastu masak, lepastu makan, dah kenyang tidur 🤣🤣

keluar bwk anak² g taman..tak pun bawak g shoping..tgk ank happy pn boleh hilang stress..terperap d rumah pn stress jugak..huhu

mkn,tido, shopping,nangis atau cri something yg selalu buatkn diri Rasa tenang,selesa n enjoy fun2 mcm tu la🤭 #TAPACTIVEUSER

doa lepastu tido,, masa nk tunggu lelap tu sempat la shoppe n lazada 2 3 brang.. suami ckp..ehhh tau2 sampai.. g tu.. hahahaha

klu stakat stress biasa kluar la cari mkn hehe klu stress sgt2 smpai nangis semua . saya solat sunat mengadu kt Allah .

Get pregnant again, biar laki x pyah pergi lepak, duduk rumah berkepit.. Stress sama2... Hahaha..

hubby klu stress dia main game.bukan jenis melepak.sy pula klu stress sy let out kat hubby.sy membebel je...hehe.

shopping 😂 so suami dgrlh stress isteri tu time dia meluah... ..kalau Tak suami yg stress hujung bulan nanti