Pregnacy Test

Hi, semua.. sy dah berkawin dah setahun, tapi masih belum diberi rezeki. breast dah hampir 3 minggu sakit, badan panas pom dah hampir dua minggu, ni rasa sakit mcm nk senggugut. Hari nie gatal tangan test pregnancy. Tapi result die mcm nie..sy tak sure nie + ke - ? sebab sebelum, lps test mesti dtg period. Sy ni jenis period tak teratur ?

Pregnacy Test
16 Balas

Sis try beli yg jenis casette. Yg jenis strip ni kadang2 susah nak tengok result dia. Tp tgok mcm ada line kabur2. Try test lg dalam masa seminggu. Test awal pagi masa kencing pertama. Ambil sample di pertengahan kencing. Sy pun alami simptom mcm sis. Kahwin 1 tahun 10 bulan, baru dpt pregnant. Mula2 rasa breast sakit denyut2. Period mmg x stabil jd sy x heran kalau x dtg period. Takde alahan apa2 tp tekak rasa mual2 je. Gatal tgn jugak check upt, tup2 pregnant. 9w masa dpt tau tu. InshaAllah sis pun rasanya akan dpt berita gembira nanti.

5y ago

oke..nati sy beli kan..tq in advance sis..mudah mudahan rezeki kali nie

To my experience, another line kabur mcm ni, positive pregnant.. maybe awak nak cuba lagi seminggu, kadar hcg akan naik lagi so double line akan lebih clear.. moga yg baik2 utk awak..

tgk mcm positif better jg keshtn elok2 n jgn buat keja berat buat Ms ni. mknn yg yg tajam pun jgn mkn dulu. mn taw rezki Kali ni..in shaa allah..

5y ago

hihihi.. alhmdulilah tahniah..result positif

Alhamdulillah.. terang dah.. tq semua 🥰

4y ago

Tahniah sis jaga kandungan baik2 ya

yeke? ke kene try cek lg mgu dpn.. tak bgtau suami lg nie sbb takut kecewa

5y ago

Doa byk2 k sis...

Try lg smggu sis.. Nmpk mcm 2 line tu.. Nk lg clear guna upt clear blue

5y ago

oke..nati beli yg nie

beli yg cassette ... bru nmpk excited lau +ve 😄😄

Tahniah mommy! Positif tu. Jaga diri baik2

Tgu seminggu lg bru cuba lg terang suda tu

Mcm +ve. Tp nx week try la cek lg

5y ago

nati cek plk next week