Pregnacy Test

Hi, semua.. sy dah berkawin dah setahun, tapi masih belum diberi rezeki. breast dah hampir 3 minggu sakit, badan panas pom dah hampir dua minggu, ni rasa sakit mcm nk senggugut. Hari nie gatal tangan test pregnancy. Tapi result die mcm nie..sy tak sure nie + ke - ? sebab sebelum, lps test mesti dtg period. Sy ni jenis period tak teratur ?

Pregnacy Test
16 Balas

To my experience, another line kabur mcm ni, positive pregnant.. maybe awak nak cuba lagi seminggu, kadar hcg akan naik lagi so double line akan lebih clear.. moga yg baik2 utk awak..