Period lambat sehari dah test pregnancy, double Line pekat

Saya last period 26/5 nikah, 27/5 saya nikah. 27/6 patutnya start period but lambat sehari so try test pagi ni (28/6) terkejut ya Allah positif. buat test sebab 2 3 hari ni rasa kejang kat rahim kiri mcm senggugut tapi kurang sakit dia, breast pun mcm sensitif. so decide nk test eh positif. accurate ni eh

Period lambat sehari dah test pregnancy, double Line pekat
10 Balas

alhamdulillah.. tahniah sis ada tu nnti weeks ke 8 boleh pegi scan kat klinik sbb time tu dah nmpak bby n heartbeat yg comel .. 🥰

Sama mcm saya. Last period 24/5 test upt 22/6 double line mcm awak. Line T dia pekat betul sama kes dgn saya 😅

2y ago

Line T terang maksudnya konfirm pregnen ke sis? Sy bru check td line T terang cmni

kalau awak last period 26.. maybe dh 13wk kn skrg.. sbb sy last 28/5 dh msuk 12wk5day

Sama dngn saya awak berapa week dh saya dh 5week

2y ago

hehe saya dah 8w 5d 😍 jaga kesihatan ye mommyyy

tahniah sis.. baby 2023 😊🥰

tahniah sis🥰 bunting pelamin

Congrats sis 🥰🥰

Tahniah🥰🥰

2y ago

ur welcome jaga diri ye🥰🥰

Tahniah sis ❤️

Tahniah