Pregnancy Test

Period delay sehari.. Bangun tido test dpt result mcm nie.. Sy positive pregnant ke? Harap² ada laa rezeki sy ?

Pregnancy Test
113 Balas

congrats sis..sye plak kes lain haha..priod da delay stgh bulan tpi xsyak ape2 sbb guna prncang iucd..mklom la naluri keibuan kn..cek upt prggy rupenye..haha msih dlm terkjut lgi ni..tpi alhamdulillah rezeki..bru stgh bulan tpi da pkat smcm line upt ni

In sya Allah positif.akk pun sama klu betul x de..x kan nampak ada samar2 line ke2 tu...kalau x de ambik ubat subur sebelum ni lah..sbb pernah terbaca ubat subur bg alamat palsu pd alat test...tahniah sis..

Tahniah.positif dah tu. Kalau xpuas ati jugak,Cuba gi klnik nanti dok Akan scan.saya dulu 3 bulan xperiod,banyak buat upt.samar2 mcm tu gak.xpuas ati,trus gi klnik swasta nak check n scan.mmg ada.skrg dah 32 weeks.😊

5y ago

Aah..kjp lg nk p cek doc nk confirm kn.. Bru laa lega klu dh confirm.. Hehehe

Mcm sya hri tu jge cmtu gak upt sye samar cmtu..sye cek shari sblum delay priod..hehe..excited sgt..haha..then trus bli upt clearblue digital kt wtson...result trus klua pregnant 1-2weeks..

InshaAllah positive sis. Sy pun macam tu. Masih dalam keadaan berjaga2. Sebab pernah keguguran sebelum ni. Sy doakan semua yg ada dalam ni, dipermudahkan urusan mendapatkan zuriat.

5y ago

Alhamdulillah

Saya masa first time tahu pregnant pun, test upt samar samar camni jugak. Then lepas 2minggu check lagi baru upt nampak ngan jelas. Insha'Allah positive tu sis 😍😍😍

Tahniha sis .. Jaga leklok .. Saya delay 3 hari tapi dah nampak jelas result dye .. Tapi ade sesetengah org 1-2 minggu delay baru nampak jelas ..

Wahh.. Best nyee dpt 2 line.. Sy pn tgh usaha jga bln nie.. Tup2 period jga hri nie.. Xsmpt nk cek upt.. Tahniah sis.. Ade iktihar ape2 ke sblm pgrnt..

5y ago

Insyallah ada rezeki puan nanti

Mcm sy hritu 😁 lewat sehari trus check dpt double line.. 2 minggu lepas tu check lg nmpk lg terang hihi alhamdulillah dh buat buku dh..

Congrats sis, Insyaallah +ve tu sis.. Sy lwt 3hr check dpt faint line mcm ni, lps 3 hr sy check lg dh naik trg sikit 😉