Week 5

Sy dah lewat period seminggu. Pregnancy test positive. Tp tiada tanda pregnant. Sakit breast pun xde. Ada org mcm sy tak? Pregnancy yg pertama sebelum ni. Seawal 3/4 minggu dah rasa sakit breast.

11 Balas

Sy mula2 je sakit breast and pinggang. skrg dh jarang2. mula2 tu risau jgk smpi la doc ckp lain org lain pregnancy symptoms nya. ada yg tkde alahan lgsung, ada yg teruk alahan nya. Kte pkir positif je ya. Tawakal. Jgn lupa ambil supplement

Xsme rse ... Sye ank first pn xrse pape .. CME Brest mcm membsar siket .. TP xsket pn... Smpi lah ank no 3. .. Xde ASE ap pnn kt breast ..TP Susu bdn byk je .. Bile lpas besln..

saya mabok...mual2 lpas makan macam nak muntah. perut cramps..senak..kepala sakit..saya pun baru 5 minggu #secondbabby😍😅 insyaallah ada rezeki sis tu tunggu 2 minggu lagi

Jgn laa diminta xde rsa skit ap2..skit breast ni mmbgkak pstu rsa mcm nak dmm.. Nk mndi sbun p beradoi sakit... Stiap org mgndung lain2 rsa... Hehehe

Sama.. 5 weeks.. pn xde sakit breast tu..ldg risau juga.. cuma pinggang sakit sikit..bersangka baik jela..moga smua nya baik2 belaka..In Shaa Allah..

4y ago

ade sis... tp xkerap la..kejap2 je dtg sakit tuh..

Sy pun tkde rsa breast sakit ke apa.. 2 kli prgnant, tak prnah pun sakiy

Setiap orang lain caranya sis, mybe pada peringkat awal blm rasa apa2

sya demam 1minggu tbaring lpas tu cek rpanya dh 5minggu

Sy dah smpai 22w ni pun takde sakit breast 😁

4y ago

Sakit2 pinggang dan badan je. Lain2 takde sbb suami yg kena alahan 😅

sy sis,cuma cramp2 biasa pads breast..