Pregnancy test

Sy dah ade ank baru saja 7 bulan.. Tapi pagi tadi sy buad pregnancy test sebab tak datang period.. Jadi sy nk tanya, ni positif kee? Dn ade tak mummy kt sjni yng mcm sy, anak blum smpai setahun dah mgandung lagi?

Pregnancy test
3 Balas

bagi saya , anak ni pembawa rezeki. selagi kita usaha inshallah. sbb saya ada pengalaman anak baru 6 bulan n saya tengah sambung belajar saya tiba2 mengandung walaupun masa tu mmg kami tengah family planning. mula2 rasa macam tak mampu, tapi rezeki baby tiba2 tergerak hati nak join Contest macam2 dalam fb ig(terutama sekali baby expo punya contest), baby cot , sterilizer, set botol susu, car seat dapat free je , macam2 lgi dapat brg baby. yg penting kuatkan hati, smoga anak Dan awk sihat .☺️ semoga dimurahkan rezeki🧡

positif tu sis..anak Sy yg no 2 baru 6 bln sy dh preggy lagi

ye pstf dh tu sis..sy mcm sis dlu..taniah ye

3y ago

blh jugak. https://wa.me/601136422110?text