Just Sharing

Semalam mimpi baby, baby boy. Nampak siap muka dia. Ikut muka ayah dia. Pastu bangun tido je terus rasa bahagia betul walaupun mimpi semata2. Elok bangun je terus baby tendang2. Hati mommy melting teruk ?

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

orang tua2 kami dulu cakap kan sis..bila mimpi di atas pkl 12 smpai ke 3.itu rezeki kalau mimpi baby boy.apa lagi kalau sis dapat angkat baby tu.rezeki besar..tapi kalau mimpi di pkl 4 ke bawah biasasja bunga2 tido

Wowwwww bestnye mimpi sis...bahagianyaa rasa..sis dh scan ke? Ntah2 baby boy ni ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

3y ago

Hahaha tak scan lagi gender dia. Maybe sbb terlalu ikut sgt instinct tu yg smpai tmimpi baby boy. ๐Ÿ˜‚ Tapi xpe. Mana2 gender pun mommy okay je baby. ๐Ÿ˜‡

VIP Member

Mcm saya dulu pun mimpi baby boy. Tp org kata nnti jadi sebaliknya. Mmg betul kluar baby girl. Alhamdulillah. ๐Ÿ˜Š

3y ago

Hahaa memang. Scan nampak girl je. 4kali scan 4kali dr suspek girl wpun ragu2 sbb asyik dok kepit je. ๐Ÿ˜‚