Just Sharing

Semalam mimpi baby, baby boy. Nampak siap muka dia. Ikut muka ayah dia. Pastu bangun tido je terus rasa bahagia betul walaupun mimpi semata2. Elok bangun je terus baby tendang2. Hati mommy melting teruk ?

3 Balas

Wowwwww bestnye mimpi sis...bahagianyaa rasa..sis dh scan ke? Ntah2 baby boy ni 💖💖

5y ago

Hahaha tak scan lagi gender dia. Maybe sbb terlalu ikut sgt instinct tu yg smpai tmimpi baby boy. 😂 Tapi xpe. Mana2 gender pun mommy okay je baby. 😇