Just Sharing

Semalam mimpi baby, baby boy. Nampak siap muka dia. Ikut muka ayah dia. Pastu bangun tido je terus rasa bahagia betul walaupun mimpi semata2. Elok bangun je terus baby tendang2. Hati mommy melting teruk ?

3 Balas

Mcm saya dulu pun mimpi baby boy. Tp org kata nnti jadi sebaliknya. Mmg betul kluar baby girl. Alhamdulillah. 😊

5y ago

Hahaa memang. Scan nampak girl je. 4kali scan 4kali dr suspek girl wpun ragu2 sbb asyik dok kepit je. 😂