Suami Mimpi Anak

Mohon pendapat mommies. Cerita nya begini Pagi tadi dlm pukul 5.30, saya bangun kejut suami nak pergi buang air. Memang setiap malam saya akan bangun untuk buang air. Lepas dah siap semua, suami bagitahu sebelum saya kejut dia, dia mimpi main dengan anak. Tapi dia taknampak muka anak tu. Saya dah seram masa tu. Waktu tu juga dia kata saya kat luar tgh kemas rumah. Dia dalam bilik main2 dgn anak. Dia panggil saya sebab dia rasa nak kencing sangat dalam mimpi tu. Dan dia kata dia dah buang air dekat tilam tempat saya tidor sebab taktahan. Saya cakap kat dia nape abg takpegi toilet. Tapi dia bagitau dia pun tak ingat toilet. Lepastu masa dia sedar dari tidor, dia tgk dua2 kaki dia dah terangkat. Dan dia cepat tgk kat tilam sebelah saya tido basah tak takut mimpi tu dia terbawa2 sampai betul. Masa dia bangun check tilam saya tu saya tersedar tapi mamai lagi. Saya ingatkan dia nak bangun kencing. Rupanya dia nak check takut dia terkencing atas tilam. Saya tgh mengandung 12 weeks dan anak pertama kami. Dia kata dia jarang mimpi dan mimpi tu macam real bagi dia. Dan dia kata dia pernah ingat apa dia mimpi. Tapi mimpi tadi tu dia terbayang. Sambil dia nak sambung tidor, dia cakap abg nak main dgn anak ? Anak bulan 5 2020 baru keluar ?

2 Balas

husband sy pon pnah mimpi main dngn anak. dlm kolam angin, main itik kuning tu. tp masa tu sy xpreggy lg. skrg dh 38w. dia ckp InshaAllah jadi kenyataan sambil tersenyum happy 😄😄

excited sgt ni... 😂