Just Sharing

Semalam mimpi baby, baby boy. Nampak siap muka dia. Ikut muka ayah dia. Pastu bangun tido je terus rasa bahagia betul walaupun mimpi semata2. Elok bangun je terus baby tendang2. Hati mommy melting teruk ?

3 Balas

orang tua2 kami dulu cakap kan sis..bila mimpi di atas pkl 12 smpai ke 3.itu rezeki kalau mimpi baby boy.apa lagi kalau sis dapat angkat baby tu.rezeki besar..tapi kalau mimpi di pkl 4 ke bawah biasasja bunga2 tido