Mimpi suami curang

Hai mommy nak tanya , ada tak mommy lain yang macam saya? Kerap sangat mimpi yang bebukan contohnya suami curang , boleh dikatakan seminggu tu tiap hari mimpi benda yang sama , bila bangun tidur je rasa nak pukul je suami yg tgh sedap tidur. Dia punya sakit hati tu sampai hilang moofd dari pagi sampai kemalam . 😞

2 Balas

Saya pun sama, mimpi yang pelik pelik pasal husband dan selalu sangat mimpi gaduh dnegan husband. Bangun bangun tu terus rasa sedih nak nangis apa semua. Tapi kita kena ingat, mimpi ni mainan syaitan je. Jangan sampai mimpi tu buat awak bad mood dengan husband sebab itu yang syaitan nak sebenarnya (runtuhkan rumahtangga). Slow slow belajar untuk ignore mimpi pelik pelik ☺️☺️

saya ade je mimpi pelik2, tp x prnh lg mimpi mcm ni smpai dah 32w ni