Ibu yang mana satu?🤰

Hi selamat tengah hari mommies-to-be semua🥰 Buat apa weekend ni? Jom kongsikan dengan mommies-to-be lain dekat bawah👇 Mommies yang atas ke yang bawah tu ya😍👶

Ibu yang mana satu?🤰
35 Balas

loading lg...sb mls nk g intaiii..hahahahah..ade y sma mcm sy x...mls ..rsa nk suprise..25w

3y ago

ye sama mcm saya jugak sis..x kisah boy or gurl asalkn klua nnt sihat n sempurna...nk bgi suprise jgak..23w.😁😁😁

loading LG..baru 18weeks🥰🥰agak2 brpe weeks erk boleh nampak jelas..😅😅

3y ago

ohh gitu ye.igtkn nk scan 6bln keats nti🥰

Saya suka SUPRISE Ank ke3 💗💗💗💗 Baby lahir baru tahu jantina

Loading dah 30 week tp belum tahu jantina baby

loading baby girl insyaAllah Feb 2021

loading lg. bkn pergi scan. 21 weeks

scan 17weeks dh nampak 🐦 dia ☺

Loading baby boy due 05/12❤️

loading baby boy...due 18.1.21

Apa tnda dapat baby girl😍